Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Ny rute til Athen

Det græske flyselskab Aegean Airlines åbner til maj 2014 en rute mellem København og Athen. Dermed flyver samtlige europæiske Star Alliance-selskaber på København, hvilket understreger Københavns Lufthavns position som et af Europas stærkeste Star Alliance-knudepunkter.  

Danske og sydsvenske rejsende får endnu bedre forbindelser til Athen og de græske øer, når Aegean Airlines 22. maj 2014 åbner sin rute mellem Athen og København. Aegean kommer til at flyve tre gange ugentligt mellem den græske og den danske hovedstad, og det græske selskabs regionale netværk sikrer passagererne gode forbindelser videre fra Athen.

Aegean vil flyve tirsdage, torsdage og lørdage og selskabet kommer til at benytte en Airbus A320 med plads til 168 passagerer på ruten.

Med Aegeans indtog på det danske marked beflyves Københavns Lufthavn nu af samtlige europæiske Star Alliance-selskaber, og det styrker lufthavnens position som det tredjestørste Star Alliance hub i EU og Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt.