18.09.2017

Skandinaviens første Victoria’s Secret åbner i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn er rammen, når amerikanske Victoria’s Secret i efteråret 2012 åbner sine to første Beauty and Accessories-butikker i Skandinavien.  

Beauty-produkter, trusser og accessories såsom tasker, rejsetilbehør, lædervarer og solbriller er blot nogle af de mange lækre produkter, de rejsende kan få fingrene i, når Victoria’s Secret slår dørene op i Københavns Lufthavn i efteråret 2012.

De to butikker, som åbner i Terminal 2 og 3 i samarbejde med græske Agora Trading Ltd., bliver de første af sin slags i Skandinavien.

Vi har en ambition om at tilbyde unikke shopping-oplevelser til de 22,7 millioner rejsende, som årligt passerer igennem Københavns Lufthavn. Åbningen af de to første Victoria’s Secret Beauty and Accessories-butikker i Skandinavien er således helt i tråd med vores strategi siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne A/S, og fortsætter:
Victoria’s Secret er et perfekt match til lufthavnens shop- og brandmix og et stærkt globalt brand, der uden tvivl vil appellere til både danske og internationale rejsende.