Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Air Berlin fordobler trafik fra CPH til Düsseldorf

Flere tyske turister til Danmark og flere muligheder for danske passagerer til at bruge Air Berlins voksende rutenet til blandt andet USA og Mexico – det bliver resultatet af Air Berlins satsning på København.  

Europas sjette største flyselskab Air Berlin vil vokse yderligere i Københavns Lufthavn. Derfor næsten fordobles antallet af ugentlige afgange fra 12 til 21 til Air Berlins trafikknudepunkt i Düsseldorf.

”Det betyder ikke blot flere muligheder for danske og skandinaviske rejsende, der nu får nemmere adgang til Air Berlins oversøiske ruter til f.eks. Miami, Los Angeles, Cancun og Punta Cana i Carribien. Det betyder også, at København forhåbentlig kan se frem til flere tyske turister og forretningsrejsende,” vurdere Ole Wieth Christensen, ruteudviklingschef i Københavns Lufthavn.

Air Berlin fløj sidste år omkring 270.000 passagerer til og fra København.

”Og vi tror på, at Air Berlin vil vokse med de mange nye afgange. Selskabet er jo et særdeles stærkt brand – ikke mindst i Tyskland og efterhånden også i Danmark,” siger Ole Wieth Christensen.

Air Berlin blev dannet i 1978 og første rute var fra Palma de Mallorca til Berlin. Siden voksede Air Berlin som lavprisselskab og blev Europas sjettestørste med mere end 33 millioner passager årligt, en flåde på 140 fly og 9.000 ansatte.
 
I marts i år blev status som lavprisselskab endegyldigt forladt, da Air Berlin blev fuldt medlem af Oneworld Alliancen, der tæller selskaber som British Airways, Iberia og American Airlines.