18.09.2017

Vueling åbner på Malaga

I vintersæsonen vil det spanske flyselskab Vueling oprette en ny rute mellem København og Malaga med to ugentlige afgange. Vueling forbinder i forvejen København og Barcelona med tolv afgange om ugen.  

Forbindelserne mellem Danmark og Barcelona med Vueling har fået en varm modtagelse på det danske marked i selskabets første 4 måneder i Danmark.

Siden flyselskabet lancerede sin rute mellem København og Barcelona den 28. januar har Vueling haft flere end 36.000 passagerer med deraf følgende positiv load factor. Flyselskabet forventer at kunne fortsætte med en tilsvarende belægning sommersæsonen igennem, hvor Vueling har udstedt mere end 138.000 billetter.

God modtagelse
Vueling forbinder København og Barcelona med tolv afgange om ugen, og fra El Prat-lufthavnen i Barcelona er der forbindelser til Balearerne, de Kanariske Øer og Sydspanien. På baggrund af den gode modtagelse, Vueling har fået på det danske marked, har flyselskabet besluttet at lancere en ny rute mellem København og Malaga i vintersæsonen.

I vintersæsonen 2012 flyver Vueling fra 31. oktober 2 gange dagligt mellem København og Barcelona og 2 gange om ugen (onsdag og lørdag) mellem København og Malaga.

Flere end 40 destinationer
Danske passagerer har en lang række forbindelsesmuligheder takket være Vuelings brug af Barcelona som trafikknudepunkt med forbindelser til over 40 destinationer i hele Europa og Nordafrika, herunder Mallorca, Menorca og Ibiza samt Gran Canaria, Tenerife, Malta, Malaga, Rom og Napoli, og bagagen kan checkes igennem til slutdestinationen.