Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Direkte fly fra CPH til Gazipasa i Alanya

Mandag den 4. juni sendte Scanway/Tyrkiet Eksperten det første charterfly afsted fra Københavns Lufthavn til den nye lufthavn, Gazipasa ved Alanya i Tyrkiet. Scanway/Tyrkiet Ekspertens skrev dermed historie, da det var det første charterfly fra Skandinavien landede i den lille lufthavn.  

Det tyrkisk-hollandske selskab Corendon Airlines, står for flyvningerne med et Boeing 737-fly. Den første flyvning blev gennemført mandag den 4. juni og med om bord på flyet var Alanyas borgmester, Hasan Sipahioglu der også havde arrangeret forfriskninger til feriegæsterne ved ankomsten til den lille lufthavn.

Scanway/Tyrkiet Eksperten glæder sig over, at de nu kan flyve deres mange gæster tættere på deres feriedestination, Alanya. Før i tiden var de nødsaget til at lande i Antalya og derefter transportere gæsterne to timer med bus til Alanya. Nu kan det gøres på kun 30 minutter fra Gazipasa. Resten af sommeren flyver Scanway/Tyrkiet Eksperten direkte til –og fra Gazipasa hver mandag.