18.09.2017

Københavns Lufthavn styrker formidlingen af rejser

Københavns Lufthavn og Travelmarket.dk, der er Danmarks førende rejsesøgemaskine, har indgået en samarbejdsaftale, hvor flybilletter, afbudsrejser og temarejser fra hundredevis af rejseselskaber fremover bliver tilgængelige på cph.dk.  

En af Danmarks mest populære og besøgte rejsehjemmesider tilhører Københavns Lufthavn. Sidste år tog lufthavnens hjemmeside alene imod 8 millioner besøg fra informationssøgende og rejselystne danskere og sydsvenskere.

Nu udvides de kommercielle tjenester på cph.dk gennem integrationen af rejsesøgemaskiner fra Travelmarket.dk.

Flere rejsetilbud
Det vil således være muligt, på lufthavnens hjemmeside at finde rejser fra ruteflyselskaber og charterselskaber samt rejsetilbud fra en lang række danske rejseselskaber, der benytter Københavns Lufthavn som afrejselufthavn.

Det største udvalg af rejser vil således fremover være tilgængeligt på cph.dk gennem den avancerede søgemaskineteknologi, som bliver stillet til rådighed af Travelmarket.dk.

"Samarbejdet om integrationen af rejsesøgemaskiner fra Travelmarket.dk styrker distributionen af rejser hos lufthavnens mange kunder blandt flyselskaber og rejsearrangører. Samtidig skaber det et endnu bedre overblik over rejsemulighederne for lufthavnens årligt flere end 22 mio. passagerer," siger salgsdirektør Carsten Nørland fra Københavns Lufthavne A/S.

Mulighed for prissammenligning
Gennem de integrerede rejsesøgemaskiner får besøgende på cph.dk adgang til at sammenligne priser på rejser fra i hundredevis af udbydere af flybilletter, afbudsrejser, temarejser og hoteller. Alle tilbud på flybilletter kan sorteres på billigste pris, korteste rejsetid eller færrest mulige flyskift.

"Vi er glade for, at Københavns Lufthavn har valgt Travelmarket.dk som ny samarbejdspartner. Det er en stor og vigtig anerkendelse af vores teknologiske platform og vort unikke indhold," udtaler Ole Stouby, administrerende direktør for Travelmarket A/S.