18.09.2017

Hilton igen bedste business hotel

Hilton Copenhagen Airport kåret som “Best Business Hotel in Denmark” for fjerde år i træk.  

Hilton Copenhagen Airport er blevet kåret som “Best Business Hotel in Denmark” ved den årlige prisuddeling “Business Destinations Travel Awards 2012” – og i år er det 4. år i træk at hotellet løber med denne internationale anerkendelse. Business Destinations er et anerkendt fagmagasin for rejsende, der har specialiseret sig i nyheder, rejseartikler samt information til den kræsne forretningsrejsende. Magasinet har igen i år valgt at hædre de bedste i branchen med hjælp fra sine læsere, rejsebranchen og globale forretningsrejsende. 

Hilton Copenhagen Airports direktør, Claus Steiner, udtaler,

“Jeg er meget begejstret for, at vi nu for fjerde år i træk er blevet kåret til “Best Business Hotel in Denmark” ved Business Destinations Travel Awards. Denne anerkendelse betyder meget og vidner om, at vores brand og hotel er værdsat og har et højtagtet ry blandt internationale forretningsrejsende. Jeg vil gerne udtrykke en stor tak til alle vores gæster, for at anerkende vores arbejde ved at stemme på os samt en meget stor tak til vores team, der dagligt søger at levere den allerbedste service overfor gæsterne.”

Booste passagertilfredsheden
Ejeren af Hilton Copenhagen Airport, Københavns Lufthavne A/S er ligeledes stolt over endnu engang at kunne fejre denne pris med Hilton Copenhagen Airport. Carsten Nørland, salgsdirektør, Københavns Lufthavne A/S siger følgende,

“Vi ønsker at øge passagerernes tilfredshed samt at booste Københavns Lufthavns stilling i den internationale konkurrence. Det er derfor vigtigt for os også at kunne tilbyde et stærkt forretningshotel. Denne pris er en anerkendelse af det fantastiske stykke arbejde som vores tætte forretningspartner udfører."

Hilton Copenhagen Airport var det første Hilton hotel til at åbne i Danmark i 2001 og har en enestående beliggenhed ved siden af Københavns Lufthavn, kun 12 minutter fra byens centrum. Prisen som ”Best Business Hotel in Denmark” kommer i kølvandet på den inspirerende forvandling af hotellets fire øverste etager – et innovativt projekt,der går under navnet ”Room for the NEW”. Hilton Copenhagen Airport har desuden for nylig modtaget en pris for bæredygtighed takket være hotellets bemærkelsesværdige resultater med at reducere energi- og vandforbruget.

Førende magasin
Business Destinations er et førende globalt forretningsrejsemagasin med primært fokus på udvalgte destinationer og gastronomi. Magasinets mission er at være den foretrukne rejseledsager for forretningsrejsende med det højeste niveau af fotojournalistik og reportager fra hele verden.  Magasinet tæller en læserskare på mere end 100.000 læsere over hele verden. Business Destinations offentliggjorde i 2011 afstemningskategorierne for ”Business Destinations Travel Awards 2012”, og gav læserne mulighed for at stemme på hjemmesiden. Ligeledes har Business Destinations anmodet om stemmer fra beslutningstagere via e-mail.

Læs mere om magasinet og prisen her.