18.09.2017

Københavns er stadig Nordeuropas bedste lufthavn

12 millioner rejsende fra 108 lande kan ikke tage fejl. Københavns Lufthavn er igen kåret som Nordeuropas bedste lufthavn i den årlige Skytrax undersøgelse af passagernes tilfredshed med 388 lufthavne verden over  

Ikke alene er Københavns lufthavn kåret som Nordeuropas bedste foran Helsinki og Oslo. I kategorien lufthavne med 20-30 millioner passagerer årligt, er København også kåret som verdens næstbedste – kun overgået af lufthavnen i Zürich og foran amerikanske Cincinatti på tredjepladsen .
 
Administrerende direktør i Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye, er stolt over kåringen på Skytrax Passenger Terminal EXPO i Wien - især på medarbejdernes vegne.

”Vi er ikke bedre end den oplevelse vore kunder - passagerer og flyselskaber - får, når de er her. Derfor arbejder vi alle hver dag i lufthavnen målrettet på at gøre passageroplevelsen bedst mulig og drive en attraktiv og effektiv lufthavn i absolut verdensklasse – en World Class Hub,” siger Thomas Woldbye.

Vi kender passagerne
Københavns Lufthavn gennemfører årligt 130.000 tilfredshedsinterviews med passagererne.

”Så vi kender vores rejsende og deres behov. Vi arbejder dagligt med at forbedrede passagernes oplevelse og brug af lufthavne. At det anerkendes med kåringen som Nordeuropas bedste og verdens næstbedste lufthavn i sin størrelse er et skulderklap til vores medarbejdere og samarbejdspartnere - og et pejlemærke, der viser, at vi på rette vej,” siger Thomas Woldbye.

God til bagage
Københavns Lufthavn er af passagerne også kåret som verdens fjerde bedste til at håndtere bagage – kun overgået af Beijing Capital, Zürich og Incheon International Airport i Seoul.

”Det flugter med vores egen erfaring fra undersøgelserne af passagertilfredsheden. Den er stigende, så 85 procent af passagerne er i dag tilfredse med bagagehåndteringen,” siger Thomas Woldbye.

Sammenlignet med alle verdens lufthavne uanset størrelse er København nummer 12. Verdens bedste lufthavn er Incheon i Seoul.

Se alle Skytrax priser på http://www.worldairportawards.com/