18.09.2017

easyJet åbner rute til Bristol

easyJet åbner endnu en rute fra København, når selskabet fra 28. september begynder at flyve til den sydengelske by Bristol.  

”Med den nye rute forbinder vi København direkte med det sydlige England. Ruten er ideel for danske rejsende med appetit på sydengelsk charme og forretningsrejsende, der gerne vil have nem adgang til deres forretningsforbindelser i regionen,” siger Thomas Haagensen, General Regional Manager for easyJet i Nordeuropa.

easyJet havde så sent som torsdag debut på sin nye rute til Lissabon, og selskabet åbner sin nye rute til Madrid 7. maj. Desuden øger easyJet frekvensen på sine ruter til bl.a. Geneve og Milano.

1 million passagerer

”easyJet kommer med de seneste udvidelser op på at dække ca. 5 pct. af trafikken i Københavns Lufthavn og vil stå for over 1 million passagerer om året. Dermed slår selskabet sig yderligere fast som det fjerdestørste flyselskab i lufthavnen,” siger Carsten Nørland, salgsdirektør i Københavns Lufthavne.

easyJets nye rute til Bristol får fire ugentlige afgange fra København, som bliver mandag, fredag og søndag med afgang kl. 20.40 (ankomst kl. 21.50) og onsdag med afgang 16.15 (ankomst kl. 17.25). Fra Bristol er der afgang mandag, fredag og søndag kl. 17.05 (ankomst 20.10) og onsdag kl. 12.40 (ankomst kl. 15.45).