Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

SAS tilbage til Tel Aviv efter 10 års fravær

Den 4. juni vender SAS tilbage på ruten fra København til Israels næststørste by, Tel Aviv. SAS overtager efter 10 års fravær ruten, der de seneste halvandet år er blevet serviceret af Cimber Sterling.  

I 2012 åbner SAS i alt 28 nye ruter, hvor København-Tel Aviv er en af disse. Dermed får SAS i 2012 endnu en ny rute til et kontinent udenfor Europa.

Ruten til Tel Aviv starter mandag den 4. juni og i perioden 12. juli til 30. august tilføjes der yderligere en afgang. Herudover er det hensigten fra vintertrafikprogrammets ikrafttræden i slutningen af oktober måned at flyve tre gange om ugen mellem København og Tel Aviv.

En populær destination for både businessrejsende og turister

"Vi oplever en stigende efterspørgsel på ruter til og fra Mellemøsten. Derfor er vi glade for, at vi nu kan give vores kunder mulighed for at flyve direkte til Tel Aviv året rundt til konkurrencedygtige priser. Tel Aviv ligger lige ud til Middelhavet og er Israels finansielle og kommercielle centrum med fuld gang i væksten. Samtidig er der masser af kulturelle tilbud, dejlige strande og enestående arkitektur", siger Per Møller Jensen, der er Vice President for Brand, Marketing og EuroBonus hos SAS.
"Der er ingen tvivl om, at en direkte rute til og fra Tel Aviv også vil trække turister og erhvervsfolk fra området til Skandinavien. Vi ser meget frem til at starte ruten og glæder os til at byde vores kunder velkommen om bord," fortsætter Per Møller Jensen.

Værdi for Danmark
Rutens bidrag til også at tiltrække både erhvervsfolk og turister til Danmark bliver værdsat hos Københavns Lufthavne.

”Vi arbejder i Københavns Lufthavn målrettet på at sikre en fortsat vækst på både de interkontinentale og de europæiske ruter. Vi ser det som en del af vores ansvar som Nordeuropas trafikale knudepunkt at tiltrække og fastholde ruter, der både giver danskere god og konkurrencedygtig adgang til verdens turisme- og vækstdestinationer, og hjælper til at tiltrække turisme og erhvervsliv til Danmark. Hermed styrkes dansk erhvervslivs position i den internationale konkurrence og der skabes vækst og arbejdspladser i og udenfor turismebranchen,” siger ruteudviklingschef i Københavns Lufthavne, Ole Wieth Christensen.

SAS alene på ruten 
Indtil videre ser det ud til, at SAS bliver alene på ruten i den kommende højsæson. I sommeren 2011 fik Cimber Sterling kortvarigt konkurrence fra henholdsvis Sund´or International og Arkia Israeli Airlines på Tel Aviv-ruten.

SAS benytter fly af typen Airbus A319 eller Airbus A321 i den sædvanlige tre-klasses version.