18.09.2017

CPH Advantage i nyt fordelssamarbejde med Egmont Magasiner

Fordelsprogrammet CPH Advantage skærer 30 procent af prisen på seks af Danmarks mest populære magasiner i nyt abonnementssamarbejde med Egmont Magasiner.  

Der er godt nyt til læseheste med en indre fashionista, indretningsentusiast eller foodie, når Københavns Lufthavns fordelsprogram CPH Advantage lancerer nyt samarbejde med bladhuset Egmont. Samarbejdet giver medlemmerne 30 procents abonnementsrabat på seks populære magasiner.

”CPH Advantage tilbyder medlemmerne et væld af fordele – ikke blot i, men også uden for lufthavnen. Vi har netop indgået et stærkt samarbejde med Egmont, som giver medlemmerne seneste nyt om deres passion til en yderst fordelagtig pris. Så er de godt underholdt – både på rejsen og hjemme i sofaen,” siger salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne, Carsten Nørland.

Samarbejdet omfatter magasinerne Eurowoman, Euroman, Rum, BoligLiv, FitLiving og Gastro.

Foruden Egmont Magasiner har CPH Advantage faste samarbejder med blandt andet Hilton Hotels, Nimat, Wonderful Copenhagen, Avis, Budget, Hertz, Sixt, Europcar biludlejning, Fred Butler renseri og PhotoBox.   

Læs mere om CPH Advantage på www.cph.dk/advantage.

Fakta om CPH Advantage

CPH Advantage er et fordelsprogram for alle passagerer over 18 år. Det er koster ikke noget at være medlem og få adgang til programmets mange fordele som fx gratis Wi-Fi, medlemstilbud, rabatter, upgrades, bonuspoint, oplevelser og nyheder.

Tre medlemsniveauer
Programmet består af tre medlemsniveauer: Advantage Basic, Advantage Plus og Advantage Premium. Man starter på Advantage Basic og kvalificerer sig automatisk til næste niveau gennem køb og optjening af bonuspoint. Jo højere et medlemsniveau man er på, des mere rabat – og flere bonuspoint – opnår man.

Fordele med CPH Advantage

  • Gratis Wi-Fi: Kom gratis på nettet overalt i Københavns Lufthavn
  • Tax-free online: Shop på www.tax-free.dk og få gode tilbud og optjen bonuspoint. Pointene kan bruges til nye køb
  • CPH Parkering: Få særlige tilbud og optjen bonuspoint på online reservationer
  • CPH-loungen ’CPH Apartment’: Få særlige tilbud og optjen bonuspoint på online reservationer
  • Opgraderinger, relevante tilbud og nyheder:
  • Få flere særlige fordele i Københavns Lufthavn og hos vores samarbejdspartnere i og uden for lufthavnen

Eksterne partnere

CPH Advantage har indgået eksterne partnerskaber med blandt andre Egmont, Hilton, Nimat, Avis, Sixt, Budget, Hertz, Europcar, Wonderful Copenhagen, Fred Butler Rens og Photobox. Programmet er dynamisk, og der kommer hele tiden nye fordele og nye partnerskaber til.

Tilmelding
Passagererne kan tilmelde sig CPH Advantage på tre forskellige måder:

  • På mobilen via CPH App til iPhone, Android og Nokia
  • Online via tilmeldingen på medlemssiden: cph.dk/advantage
  • Fysisk tilmelding i lufthavnen i forbindelse med kampagner.