18.09.2017

Norwegian øger på Budapest og Barcelona

I kølvandet på de seneste konkurser i selskaberne Spanair og Malev imødekommer Norwegian den øgede efterspørgsel og øger til seks ugentlige afgange København-Budapest og til ti ugentlige afgange København-Barcelona.  

”Det er vigtigt, at vi som Nordens største lufthavn fortsat har gode forbindelser til de europæiske metropoler, og derfor er det godt at se, at flere selskaber – senest Norwegian – hurtigt lukker hullerne efter Spanair og Malevs konkurser,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

Norwegian øger fra 3. maj frekvensen til ti ugentlige afgange på ruten København-Barcelona. Det er en markant udvidelse i forhold til de nuværende afgange, og efterspørgslen på denne destination er stor. Samtidig øger Norwegian frekvensen fra tre til seks ugentlige afgange på ruten København-Budapest fra 4. maj.

”Barcelona er et utroligt attraktivt rejsemål, og efterspørgslen er meget stor på denne rute. Barcelona er en af de europæiske storbyer, som har alt, hvad hjertet begærer.
Byen har en fantastisk kobling mellem det gamle og det moderne og ligger samtidig ved kysten, så man har mulighed for en frisk dukkert i Middelhavet,” siger Johan Bisgaard Larsen, presse- og markedschef, Norwegian Danmark.