18.09.2017

Københavns Lufthavn dækkes af Valentines-kys

Københavns Lufthavn skruer op for romantikken, når shopping-centeret i anledning af Valentines Day smykkes med røde roser og kys. Har man endnu ikke fundet den rigtige kærlighedsgave til sin udkårne, er der hjælp at hente – lufthavnen giver her et bud på den perfekte Valentines-gave til både ham og hende. 

Valentines dag er lige om hjørnet, og det kan ses i Københavns Lufthavn. I februar vil røde roser og kys få shopping-centeret til at emme af romantik og minde de rejsende om, at kærligheden skal fejres den 14. februar. Butikkerne bugner af romantiske tilbud, så har man endnu ikke fundet den perfekte Valentines-gave, er der hjælp at hente:

”Lufthavnen er et sted, som rummer alle de store følelser: Her ser man både den hjerteskærende afsked og det meget glædelige gensyn. En stor del af de rejsende er på vej ud eller hjem til dem, de holder af, og derfor er lufthavnen en naturlig ramme at fejre kærligheden i,” siger salg- og markedsdirektør Carsten Nørland om Københavns Lufthavns Valentines-kampagne, der kører i hele februar.

”I år har vi gjort det endnu nemmere at shoppe den rigtige Valentines-gave ved at samle de mest oplagte gaveidéer i en folder. Hvis tiden er knap, er der inspiration at hente her – både for kvinder og mænd.”

Vind romantisk hotelophold for to
Foruden inspiration til gaveindkøbene indeholder folderen også en konkurrence for de rejsende. Hilton Copenhagen Airport sætter her et hotelophold på højkant, så en heldig passager kan forkæle sin elskede med en ekstraordinær oplevelse på det prisvindende hotel.