Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Gulf Air øger på København

Det mellemøstlige flyselskab, Gulf Air, der flyver fire gange ugentligt på København, tilbyder daglige forbindelser til Bahrain fra juni.  

Gulf Air, der siden juli 2011 har fløjet fire gange ugentligt mellem København og Bahrain, har besluttet sig for at styrke ruten betragteligt. I første omgang øger selskabet til fem ugentlige flyvninger med en lørdagsafgang fra den 3. marts, og fra 1. juni kommer endnu to frekvenser på, så der bliver daglige forbindelser mellem København og Bahrain.
 
De ekstra frekvenser sikrer, at der tilbydes gode forbindelser både ud og hjem til hele Mellemøsten, Afrika og Asien. Desuden får ikke mindst Kenya, Etiopien, Pakistan og Afghanistan væsentligt bedre og nemmere forbindelser med de ekstra afgange. Bahrain er et af Mellemøstens største finansielle centre og ligeledes porten til det østlige Saudi Arabien.