18.09.2017

To nye ruter til Italien

Det italienske flyselskab Alitalia begynder at flyve mellem Rom og København, mens Air One, der er et datterselskab af Alitalia, åbner en sommerrute mellem Venedig og København.  

Efter over syv års pause begynder Alitalia 25. marts næste år igen at flyve mellem København og Rom. Det bliver en helårsrute, og det italienske selskab vil flyve på ruten to gange om ugen, og dermed får både skandinaviske og italienske rejsende en ny direkte forbindelse til gavn for både fleksibilitet og billetpriser.

”Alitalias nye rute betyder, at hele fire flyselskaber vil tilbyde direkte ruter mellem de to byer, og ingen anden nordisk lufthavn vil have så gode forbindelser til den italienske hovedstad. Det understreger endnu engang vores position som det vigtigste trafikknudepunkt i Nordeuropa,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

Udover ruten til Rom forbedres også adgangen til Norditalien, når Air One, der er medlem af Alitalia-gruppen, åbner en rute til Venedig. Det bliver en sommerrute med tre ugentlige flyvninger fra juni til september.