18.09.2017

Singapore Airlines udvider markant i CPH

Nu bliver det endnu nemmere at komme fra København til vækstmarkederne og de populære feriedestinationer i Sydøstasien og Australien. Singapore Airlines øger næste år antallet af direkte afgange fra København til Singapore fra tre til fem om ugen  

Københavns Lufthavn bliver styrket som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt og SAS vil få styrket sit netværk, når Singapore Airlines til marts næste år øger antallet af ugentlige afgange fra København til business-metropolen Singapore fra tre til fem om ugen.

Singapore Airlines General Manager i Skandinavien, Alastair Hay-Campbell, er ”meget glad” for den markante udvidelse i København.

”Det giver vores kunder bedre muligheder for at rejse ikke blot til Danmark, men også videre til Norge, Sverige, Finland og de baltiske lande. Vores partnerskab med SAS vil sikre, at alle kunder kan finde egnede flyforbindelser til og videre fra København og til vores Singapore hub," siger Alastair Hay-Campbell.

Store perspektiver
Københavns Lufthavns administrerende direktør Thomas Woldbye ser store perspektiver i Singapore Airlines satsning på København som nordeuropæisk brohoved.

”Singapore Airlines beslutning om at øge trafikken markant til København gavner ikke blot væksten i Danmark med flere turister og forretningsfolk. Vi får også styrket lufthavnens position som trafikknudepunkt og SAS’ rutenetværk med flere transferpassagerer fra Asien,”  siger Thomas Woldbye.

To tredjedele af Singapore Airlines passagerer på ruten er danske og nordiske rejsende på vej østpå, og en tredjedel af sæderne er fyldt med udenlandske rejsende fra Asien, hvoraf halvdelen skal til Danmark. Resten rejser via Københavns Lufthavn for at komme videre rundt i Nordeuropa.

Støtte fra Global Connected
Når udenlandske virksomheder og ferierejsende i f.eks. Singapore og Australien snart opdager, at det bliver endnu nemmere at flyve til København, så skyldes det blandt andet støtte fra Global Connected – et privat/offentligt samarbejde, der arbejder for at styrke markedsføringen af Danmark som destination.
 
Det siger Wonderful Copenhagens administrerende direktør Lars Bernhard Jørgensen, der også er formand for Global Connected.

”Vi er utroligt glade for, at Singapore Airlines har besluttet at styrke Københavns rolle som den centrale indgang til Skandinavien og Baltikum. Global Connected har været i tæt dialog med Singapore Airlines i hele processen, og den stærke opbakning fra offentlige og private partnere, har været af stor betydning for at Singapore Airlines har valgt at styrke trafikken til København,” siger Lars Bernhard Jørgensen.

Han fremhæver også regeringens store opbakning til Global Connected og arbejdet for at få flere frekvenser til København, da forhenværende Erhvervs- og Vækstminister Ole Sohn (SF) besøgte Singapore tidligere på året.