Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

SAS åbner 10 nye ruter ud af København

SAS åbner i 2013 fire nye helårsruter og seks sommerruter ud af Københavns Lufthavn. Specielt ruten til San Francisco styrker Københavns Lufthavns position som trafikknudepunkt.  

SAS fire nye helårsruter fra København går til henholdsvis Newcastle, Budapest, Prag og ikke mindst San Francisco. Sidstnævnte rute åbner i begyndelsen af april, og dermed får passagererne igen en direkte forbindelse fra København til den amerikanske vestkyst.

”København og hele Nordeuropa har virkelig manglet en direkte rute til vestkysten i USA. Så det er på alle måder en fantastisk god nyhed, at SAS åbner ruten til San Francisco,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

Til de ferierejsende
Hvor helårsruterne har et klart businesspotentiale, er de seks nye sommerruter klart møntet på de ferierejsende.

”Vores 6 nye sommerruter går til feriedestinationer i Sydeuropa. Vi ved, at vores faste kunder, som rejser meget i forbindelse med arbejde, sætter stor pris på også at rejse med SAS, når de skal på sommerferie. De værdsætter vores punktlighed og de mange tidsbesparende løsninger, vi tilbyder,” siger marketingschef Robin Kristensen, SAS i Danmark.

SAS’ nye helårsruter fra København:

Destination  Startdato
Newcastle 4. februar 2013
Budapest    31. marts 2013 
Prag 31. marts 2013
San Francisco 8. april 2013

Nye sommerruter fra København:

Destination Tidsrum 
Palermo 21. juni til 16. august 2013
Pula 25. juni til 13. august 2013
Biarritz 28. juni til 16. august 2013 
Alanya Gazipasa 1. juli til 16. august 2013
Thessaloniki   3. juli til 16. august 2013
Cagliari 4. juli til 15. august 2013