Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

CPH skaffer flere P-pladser efter udsolgt i efterårsferien

Ikke kun terminalerne er fyldt med rejsende her de første dage i efterårsferien. Det er Københavns Lufthavns mere end 10.000 P-pladser også. Derfor er der nu skaffet ekstra pladser, så alle familier kan få parkeret deres bil, inden de flyver sydpå.  

Den store efterårsrejse-weekend betyder ikke blot fyldte terminaler med omkring 30.000 afrejsende passagerer dagligt og åbning af de særlige familiespor i sikkerhedstjekket, så børnefamilierne kan få en god start på ferien.

”Efterårsferien er den tid på året, hvor vi oplever mest pres på parkeringen, fordi vi i modsætning til sommerferien har både masser af forretningsrejsende og ferierejsende samtidig,” siger Carsten Nørland.

Det betyder, at der snart er udsolgt på alle lufthavnens mere end 10.000 P-pladser. De billigste priser på 500 kroner for en uges parkering i efterårsferien blev udsolgt for flere måneder siden. Nu er også de dyrere pladser helt tæt på terminalerne ved at være udsolgt.

Plads til alle

”Der er dog ingen grund til at fortvivle. Lufthavnen har skaffet det antal ekstra parkeringspladser, der er brug for med Valet Parking – det betyder, at man afleverer nøglen til en af vores medarbejdere i P5, som så parkerer bilen et sikkert og overvåget sted her ved lufthavnen,” fortæller salgs- og markedsdirektør Carsten Nørland.

Valet Parking koster 649 kroner for en efterårsuge og bookes online på www.cph.dk . Datoen for indkørsel skal være fra 11.-17. oktober.

Man afleverer sin bil i parkeringshuset P5, hvor en CPH-medarbejder tager imod nøglen. Nøglen hentes hos P-vagten i Terminal 3, der så kan fortælle, hvor bilen er parkeret.