En lounge ud over det sædvanlige

Med CPH Apartment tilbyder Københavns Lufthavn nye og eksklusive loungefaciliteter, der ikke ligner noget, man finder i andre lufthavne. Den nye lounge, der er etableret i samarbejde med handlingselskabet Novia, er inspireret af den klassiske københavnske herskabslejlighed og udstyret med stuklofter, sildebensparket og skandinaviske kvalitetsmøbler. 

04.07.2011

Hvis man synes, at lufthavnslounges verden over mere eller mindre ligner hinanden, er der godt nyt i Københavns Lufthavn (CPH). Sammen med handlingselskabet Novia kan lufthavnen præsentere CPH Apartment – en ny, eksklusiv lounge med et design og en indretning, der ikke findes andre steder.

CPH Apartment, der åbner for gæster 5. juli 2011, er inspireret af den klassiske københavnske herskabslejlighed og indrettet med entré, køkkenalrum, dagligstue, bibliotek og arbejdsrum. Den hjemlige atmosfære understreges endvidere af stuklofter, sildebensparket og ild i pejsen.

Fra Muuto til Wegner
Møbelvalget i CPH Apartment er primært skandinavisk med blandt andet reoler fra Muuto, spisebordsstole fra Hay, Beck loungebord, den prisvindende sofa In Duplo fra Erik Jørgensen og den berømte Wingchair designet af H. J. Wegner. Møbler og interiør er et miks af moderne og klassiske kvalitetsprodukter, der alle lever op til loungens høje krav til komfort, funktionalitet og slidstyrke.

Køb adgang til loungen online
Den nye lounge i Terminal 2 vil blive benyttet af business og first class passagerer fra en række flyselskaber – heriblandt Emirates, Gulf Air og Qatar Airlines, der alle er kunder hos Novia. Herudover er det muligt for passagerer at få adgang til CPH Apartment uafhængigt af flyselskab og billettype. Man kan købe adgang  
online via www.cph.dk/lounge eller ved direkte fremmøde i loungen.

”Københavns Lufthavn tiltrækker i stigende grad nye flyselskaber – senest tre mellemøstlige selskaber, der alle er kendt for deres høje standard. Med de nye faciliteter tilgodeser vi blandt andet disse selskaber og giver samtidig andre passagerer mulighed for at opleve en eksklusiv lounge. CPH Apartment har en særlig hjemlig og uformel skandinavisk stemning og skiller sig dermed ud fra mængden af lufthavnslounges,” siger Carsten Nørland, salgs- og marketingchef i Københavns Lufthavne.

Samtidig med åbningen af CPH Apartment tager Novia en nyrenoveret udgave af Novia Lounge i brug i samme kompleks i Terminal 2.