18.09.2017

Københavns Lufthavn ansætter ny driftsdirektør

Det bliver et musikalsk menneske med masser af erfaring med sikkerhed og luftfart, der overtager posten som driftsdirektør i Københavns Lufthavne A/S. Kristian Durhuus starter 1. august, hvor han som driftsdirektør får ansvaret for trafikken, sikkerhed og security i lufthavnen i Kastrup.  

Kristian Durhuus er uddannet Cand.merc. fra Handelshøjskolen i København. Han har solid erfaring fra otte år i luftfartsbranchen, hvor han arbejdede hos både Swissair Group og Lufthansa i forskellige funktioner – blandt andet som chef for LSG Lufthansa Service i først Frankfurt, så København og til sidst for Norden og Østeuropa.

Efter et par år som administrerende direktør for Rentokil Initial i Danmark, var Kristian i fem år administrerende direktør for først Falck Securitas Sikring og derefter G4S Security Services i Danmark – et job han forlod ved årsskiftet.

”Udover at bringe værdifuld international erfaring med fra luftfartsbranchen, har Kristian Durhuus også et indgående kendskab til sikring og security, som er en stor og vigtig del af hans ansvar som driftsdirektør her i lufthavnen,” siger administrerende direktør Thomas Woldbye.

Kristian Durhuus er 43 år, gift og har tre børn og bruger meget af sin fritid på musik, politik, historie og fodbold.