Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

CPH: Fortsat vækst i passagerantallet

Københavns Lufthavn rundede 2 mio. passagerer i maj, hvilket er månedsrekord. Væksten lå på 7,1 procent i forhold til samme måned i fjor. År til dato er passagerantallet steget 10,8 procent.  

I alt 2.031.908 passagerer rejste igennem Københavns Lufthavn i maj, og dermed oversteg passagertallet for første gang 2 mio. i en maj måned.

”Vi har set vækst på de fleste fronter, og vi havde næsten 90.000 flere passagerer end i maj 2008, som var den hidtil travleste. Specielt på Mellemøsten har stigningen været markant, og med de kommende direkte ruter til Bahrain og Dubai, der åbner i løbet af de næste par måneder, er der skabt grundlag for, at den positive udvikling på Mellemøsten fortsætter,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

Vækst på 10,8 procent
Antallet af internationale passagerer steg med 7,6 procent, indenrigstrafikken voksede med 3,1 procent, mens der var 2,4 procent færre transferpassagerer end i maj i fjor. I alt har flere end 8,6 mio. passagerer benyttet Københavns Lufthavn i årets første fem måneder, hvilket svarer til en vækst på 10,8 procent.

London er fortsat den største rute ud af København foran Stockholm og Oslo. Bruxelles er ny på Top10-listen i forhold til sidste måned.