Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Flere forbindelser til Wien

Det østrigske flyselskab NIKI øger fra maj antallet af afgange på ruten mellem København og Wien.  

Fra 2. maj begynder østrigske NIKI på hverdage at flyve dobbelt dagligt til og fra Wien. Med en morgen- og en aftenafgang som erstatning for den nuværende eftermiddagsafgang forbedres tilgængeligheden til den østrigske hovedstad betydeligt til gavn for både forretnings- og ferierejsende.

”Der var opstået et hul i markedet, da et andet flyselskab trak sig fra ruten til Wien, og med dobbelt daglige forbindelser på hverdage og én om søndagen øges tilgængeligheden til og fra Østrig betydeligt. Med en morgen og en aftenafgang er tidstabellen perfekt for forretningsrejsende, der kan nå frem og tilbage på én dag,” siger Ole Wieth Christensen, ruteudviklingschef, Københavns Lufthavn.

NIKI er delvist ejet af Airberlin, og de to selskaber arbejder tæt sammen. Derfor er det også muligt at booke billetter til begge selskabers mange europæiske – og Airberlins oversøiske – destinationer direkte hos NIKI.