18.09.2017

Norwegian åbner syv nye ruter ud af København

Lavprisselskabet Norwegian, der er Københavns Lufthavns næststørste kunde, baserer yderligere to fly i København og åbner syv nye ruter i 2012. 

I foråret åbner Norwegian syv nye ruter fra København til henholdsvis Bratislava, Beograd, Burgas, Stettin, Riga, Milano samt Marseille. Ruterne er planlagt med foreløbig en til tre ugentlige afgange. Samtidig øger Norwegian frekvensen på en lang række populære ruter i sommerplanen, bl.a. Malaga og Barcelona.

”To ekstra fly i Danmark er en kæmpe vækst i vores kapacitet. Vi glæder os rigtig meget til at udvide med nye ruter bl.a. til spændende sommerdestinationer som Burgas i Bulgarien og Marseille ved den franske middelhavskyst,” siger Johan Bisgaard Larsen, der er presse- og marketingchef hos Norwegian i Danmark.

Base i Københavns Lufthavn
Yderligere to af Norwegians nye, miljøvenlige Boeing 737-800 vil fra foråret 2012 få base i Københavns Lufthavn som et led i udvidelsen af Norwegians danske operation. Dermed kommer selskabet op på ni fly baseret i København.

”Vi ser frem til, at Norwegian endnu engang udvider sin tilstedeværelse i Københavns Lufthavn. Det er et selskab, der har fokus på vækst, og vi arbejder kontinuerligt tæt sammen med dem om deres udvikling på det danske marked. Senest i form af ”Direct to Gate”, der letter vejen gennem lufthavnen for specielt de forretningsrejsende,” siger Ole Wieth Christensen, ruteudviklingschef i Københavns Lufthavn.

Ruterne har opstart i slutningen af april og frem til juni, og billetsalget åbner allerede 23. november 2011 på Norwegian.com.

Fra foråret 2012 vil 80 pct. af Norwegians flåde være udstyret med WiFi.

FAKTA
  • København-Marseille: Afgang lørdag. Opstart 30. juni 2012
  • København-Burgas: Afgang mandag og fredag. Opstart 29. juni 2012
  • København-Riga: Afgang mandag, onsdag og fredag. Opstart 4. maj 2012
  • København-Bratislava: Afgang torsdag og søndag. Opstart 3. maj 2012
  • København-Beograd: Afgang mandag og fredag. Opstart 25. juni 2012
  • København-Stettin: Afgang mandag, onsdag og fredag. Opstart 30. april 2012
  • København-Milano: Afgang mandag og fredag. Opstart 29. juni 2012