Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Hurtigere ud til flyet med CPH Express

Flere flyselskaber får snart mulighed for at tilbyde deres kunder på businessclass at komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen. Københavns lufthavn tester i disse dage et helt nyt tilbud til flyselskaberne, CPH Express. 

Flyselskabernes ønske om en særlig hurtig adgang til gaten for business- og first class kunder er tæt på at blive opfyldt. I disse dage tester Københavns Lufthavn sammen med flyselskaberne Emirates, Swiss og Brussels Airlines to nye hurtigspor gennem sikkerhedstjekket og ud til gaten.

Navnet bliver CPH Express. Her vil flyselskaberne kunne garantere businessclass kunderne en hurtigere vej gennem sikkerhedskontrollen med to dedikerede express-spor.

Et stort ønske
Københavns Lufthavn garanterer, at 99 procent af alle CPH Express-rejsende er igennem kontrollen på under fem minutter.

”Som internationalt trafikknudepunkt, er det vigtigt for Københavns lufthavn at give alle flyselskaber muligheden for at tilbyde deres businesskunder en ekstra service som CPH Express. Det har været et stort ønske hos selskaberne,” siger salgs- og marketingsdirektør Carsten Nørland.

Emirates og Norwegian
Flyselskabet Emirates har netop besluttet at udvide den daglige rute fra København til Dubai med større fly og flere services til passagerne.

”Emirates er kendt verden over for sin excellente service på hele rejsen. Vores passagerer på First og Business samt Skywards Gold-medlemmer vil automatisk og helt fra begyndelsen blive tilbudt ekstra fordele som CPH Express," siger Emirates' Area Manager i Norden, Teddy Zebitz.

Det er ikke kun de traditionelle netværksselskaber, der ønsker at benytte CPH Express, understreger Norwegians danske markedschef, Johan Bisgaard Larsen:

”Hos Norwegian er vi også meget interesserede i at kunne tilbyde CPH Express til vores voksende gruppe af forretningsrejsende,” siger han.

CPH Express forventes at blive sat i drift fra 3. januar 2012.