18.09.2017

easyJet-passager nummer én million gennem CPH Go

Mandag 28. november rejste passager nr. 1 million gennem Københavns Lufthavns ét år gamle lavprisfinger, CPH Go. Begivenheden blev markeret med rejser og gavekort til den heldige passager. 

Nøjagtig 13 måneder efter åbningen gik passager nr. 1 million igennem Københavns Lufthavns lavprisfinger, CPH Go. Den heldige var en easyJet-passager, Pia Lindehammer fra København, der netop var ankommet med morgenflyet fra Berlin, hvor hun havde fejret sin fødselsdag med en veninde.
 
Hun kunne tage hjem fra lufthavnen med to flybilletter til Lissabon med easyJet samt et gavekort til Københavns Lufthavns taxfree-butikker som det synlige bevis på, at hun var passager nr. 1 million.

”At vi blot var 13 måneder om at runde den første million passagerer i CPH Go viser, at det var en korrekt beslutning, at Københavns Lufthavn satsede på at bygge en dedikeret lavprisfacilitet. easyJet er både op til åbningen og i det seneste år vokset støt gennem nye ruter og flere frekvenser på de eksisterende ruter, og vi arbejder sammen med dem om det fremtidige vækstpotentiale i København,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

Vigtigste lufthavn i Norden
”easyJet har fokus på effektivitet, der gør os i stand til at tilbyde passagererne billige flyrejser til spændende rejsemål. CPH Go passer godt til easyJet, hvilket afspejles i resultatet med 1 mio. passagerer på godt et år. København er i dag vores vigtigste lufthavn i Norden, og vi går mod yderligere vækst her, hvilket vores kommende rute til Portugal er det bedste bevis på,” siger Thomas Haagensen, General Regional Manager for easyJet i Nordeuropa.

easyJet flyver i dag til otte forskellige europæiske destinationer fra CPH Go, og 19. april 2012 kommer den niende til, når ruten til Lissabon åbnes. De otte destinationer er: London (Gatwick og Stansted), Manchester, Berlin, Milano, Geneve, Basel og Paris.