18.09.2017

Nokia letter med CPH Airport app

Næsten 200.000 passagerer har foreløbig downloaded CPH Airport applikationen til iPhones og Androids. Nu letter også Nokias smartphones med den populære app, der giver aktuel information om alt fra flytider og boarding til shopping, parkering og rejsetips.  

Smartphones er blevet et markant og vigtigt redskab i arbejdet med at give passagererne i Københavns Lufthavn moderne service i verdensklasse. Først med iPhone og Android og fra i dag også med de nyeste Nokia smartphones.

Christophe Joyau, nordisk ansvarlig i Nokia for services, er særdeles tilfreds med samarbejdet:

”CPH Airport er blandt de absolut bedste applikationer på det danske marked, da den ikke alene giver aktuel information, men også mulighed for at gå på oplevelse i lufthavnen på en helt ny måde.

Vi er rigtig glade for, at Københavns Lufthavne nu deler denne oplevelse med brugerne af markedets mest innovative smartphone Nokia N9 samt vores mange danske Symbian-brugere”, siger Christophe Joyau fra Nokia

Nyd rejsen
E-commerce & Marketing Director i lufthavnen, Karen Bender, er stolt over, at næsten 200.000 har downloaded app'en, og at Nokia-brugere nu også får muligheden.

”Lufthavnen har satset mange ressourcer på at udvikle nye services til smartphones, og det virker. CPH Airport app’en gør det ganske enkelt lettere for passagererne at planlægge og dermed nyde deres tid i lufthavnen. Det betyder en mere behagelig og stressfri rejse,” siger Karen Bender.

CPH Airport app kan downloades fra Nokia Store – i første omgang til den helt nye N9 telefon. Men om et par uger følger modellerne N8, C7, E7, C6-01, X7, 700 og 701. Dermed får Nokia-ejerne nu også mulighed for at bruge de mange services og informationer på app’en:

• Alle afgange og ankomster
• SMS-udkald til flyafgange
• Ventetiden ved security
• Parkering kan bookes og betales
• Live view, der viser, hvor man helt præcist er i lufthavnen.
• Kort over butikker, spisesteder, parkering med gå-afstande
• Mulighed for at skrive og læse anmeldelser af butikker og spisesteder
• Masser af rejsetips, blandt andet huskeliste til sikkerhedskontrollen.