Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Forlænget rejsetid til lufthavnen

Asfaltarbejde på frakørselsrampe 16 fra mandag den 24. oktober til mandag den 31. oktober  

Fra mandag den 24. oktober til mandag den 31. oktober bliver der i perioder foretaget asfaltarbejde på frakørselsrampe 16 til Amager Strandvej /Lufthavn Ø.

I de perioder, hvor der arbejdes, vil den ene svingbane være spærret og hastighedsbegrænsningen vil være på 20 km/t. Der kan forventes arbejde både om dagen og om natten. Der må derfor forventes op til fem minutters forlænget rejsetid på frakørslen, og det anbefales at benytte frakørsel 17 Lufthavn V i den angivne periode.

Myldretiden upåvirket
Begge svingbaner vil dog være åbne alle dage fra kl. 06.00 til kl. 10.00 og igen fra kl. 14.00 til 19.00. I perioder, hvor der ikke arbejdes vil begge svingbaner være åbne.