Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Easyjet åbner rute fra CPH til Lissabon

Trofæet fra kåringen som verdens bedste lavprislufthavn er knapt kommet på plads, før lavprisselskabet easyJet annoncerer endnu en rute til København – denne gang til Lissabon.  

Fra næste forår forventer easyJet at skaffe 40.000 flere rejsende til Københavns Lufthavn, når der åbnes en ny direkte rute til Portugals hovedstad Lissabon. Dermed har Europas næststørste lavprisselskab ni direkte ruter fra lavprisfingeren CPH GO i Københavns Lufthavn.

”Det er en god nyhed for både lufthavnen og for Danmark. Hver eneste nye flyrute til København skaber vækst, samhandel og arbejdspladser. Og så viser den nye rute, at vores lavprisfinger CPH GO virker. Vi nærmer os nu en million passagerer årligt,” siger lufthavnens chef for ruteudvikling, Ole Wieth Christensen.

Et perfekt supplement
EasyJet vil flyve tirsdag, torsdag og lørdag mellem København og Lissabon. Billetterne kan bookes fra 10. november, siger Thomas Haagensen, General Regional Manager for easyJet i Nordeuropa.

”EasyJets nye rute til Lissabon giver danskerne en unik mulighed for at nyde sydens sol og varme og opleve en spændende kultur til lave priser allerede fra næste forår.

Lissabon er en virkelig smuk og interessant historisk storby, og ruten giver nem adgang til de gode portugisiske strande ved Atlanterhavet. Den er et perfekt supplement til vores nuværende ruter til europæiske storbyer og Alpernes skiområder fra København,” siger Thomas Haagensen.

EasyJet flyver i dag til både Gatwick og Stansted i London samt til Manchester, Berlin Schönefeld, Paris Charles de Gaulle, Basel-Mulhouse-Freiburg, Geneve og Milan Malpensa.