Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
 
18.09.2017

Ny rute til Basel

Swiss International Air Lines åbner ny rute fra København til Basel. Dermed styrkes tilgængeligheden til den tredjestørste by i Schweiz, der er en vigtig business- og fritidsdestination. 

Fra overgangen til sommerprogrammet 27. marts åbner Swiss International Air Lines en rute med seks ugentlige afgange fra København til Basel i Schweiz. Dermed styrkes forbindelsen mellem to storbyer, der begge er stærke inden for medicoindustrien, og danskerne får desuden lettere adgang til schweiziske skisportssteder og kulturoplevelser samt franske vinmarker.

”Vi er glade for at udvide tilbuddet til vores danske passagerer ved at tilføje Basel som destination. Med den nye forbindelse flytter to stærke europæiske forretningsdestinationer tættere på hinanden. Basel er ikke kun en stærk økonomisk region, men også en indgang til en charmerende region, der kombinerer det bedste fra tre lande; Frankrig, Tyskland og Schweiz,” siger Urs Limacher, Swiss International Air Lines chef for Skandinavien & Finland og tilføjer: ”Den tredje største schweiziske by tiltrækker især kunstelskere med sine utallige museer, teatre, gallerier og berømte begivenheder som Art Basel udstillingen.”

Større valgmuligheder
Swiss er medlem af Star Alliance, og da Københavns Lufthavn er et Star Alliance hub vil SAS kunne føde passagerer ind til Basel-ruten fra hele Skandinavien, hvilket styrker Københavns Lufthavns position som nordeuropæisk trafikknudepunkt yderligere.

”Swiss skaber konkurrence på ruten mellem København og Basel, hvilket er godt for passagererne, der får større valgmuligheder og skarpere priser, ligesom Swiss gennem sit medlemskab af Star Alliance styrker adgangen til en vigtig europæisk storby for rejsende fra hele Skandinavien,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

Swiss flyver i forvejen på ruten mellem København og Zürich.


Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines - SWISS – har forbindelser til flere end 70 destinationer i 39 lande rundt omkring i verden (fra vinter 2010/11) fra København og via sit hub i Zürich og de internationale lufthavne i Basel og Geneve med sin flåde på 87 fly. Som Schweiz’ nationale luftfartsselskab, er SWISS indbegrebet af landets traditionelle værdier som "personlig omsorg", "schweizisk gæstfrihed" og "kvalitet i alle detaljer", og har til formål få alle sine kunder til at føle sig hjemme ombord.

Swiss forpligter sig desuden til bæredygtig udnyttelse af ressourcerne gennem handling på en række fronter, og anser omsorg for miljøet som en af hjørnestenene i sin virksomhedskultur. Og som en del af Lufthansa-koncernen og medlem af Star Alliance, er SWISS fortsat tro mod sin opgave med at levere kvalitets flyforbindelser til Schweiz, i Europa og på verdensplan.