Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Travleste august nogensinde i CPH

Flere end 2,1 mio. passagerer rejste igennem Københavns Lufthavn i august. Dermed blev måneden den travleste august i lufthavnens historie. Over 6,4 mio. passagerer benyttede Københavns Lufthavn i de tre sommermåneder, hvilket også er rekord. 

2.101.481 passagerer benyttede sig af Københavns Lufthavn i august. Det er en stigning på 12,9 procent i forhold til samme måned sidste år, og det gjorde måneden til den travleste august nogensinde – og den fjerde travleste måned i lufthavnens historie.

”Sommeren har været den travleste i lufthavnens 85-årige historie. Den stærke vækst sommeren igennem beviser, at danskerne har genfundet rejselysten efter finanskrisen,” siger Carsten Nørland, salgsdirektør, Københavns Lufthavn.

Indenrigstrafikken fortsætter den vækst, der har præget hele året, idet der var 25,1 procent flere passagerer end august sidste år. Antallet af udenrigspassagerer steg i august med 11,6 procent, og antallet af transferpassagerer steg med 16,9 procent.

”En stor del af væksten i transfertrafikken kan tilskrives vores strategiske samarbejde med SAS, hvor vi har forkortet transfertiden fra 40 til 30 minutter. Det tiltag genererer flere transferpassagerer hver uge, og det er med til at styrke Københavns Lufthavns position som et attraktivt knudepunkt,” siger Carsten Nørland.

År til dato ligger passagervæksten i Københavns Lufthavn på 7,6 procent.