Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Lufthansa A380 kommer til CPH

Lufthansa sender den ene af sine Airbus A380 på tur rundt i Norden den 15. september. Københavns Lufthavn er første stop på turen. 

Det tyske flyselskab Lufthansa har nu bekræftet, at man sender den ene af sine tre Airbus A380 – verdens største passagerfly – på en nordisk rundtur den 15. september. Flyet lander i Københavns Lufthavn om morgenen kl. 07.55, og er sat til at flyve videre mod Stockholm kl. 10.00. Det er første gang, at A380’eren besøger Københavns Lufthavn.

Information til publikum
Flyet lander på den ene af Københavns Lufthavns parallelbaner, bane 22L/04R, og vindforholdene på dagen afgør, om der er indflyvning over Øresund eller Vestamager. Københavns Lufthavn har valgt at parkere flyet i fragtområdet i lufthavnens østlige del, hvilket betyder, at publikum vil få det bedste udsyn fra Kystvejen.

For at undgå trafikale problemer opfordrer Københavns Lufthavn publikum til at benytte offentlig transport i form af enten Metro, tog eller busser til lufthavnen den pågældende dag. Publikum kan benytte Københavns Lufthavns gratis shuttle busser til P15/P17, der afgår fra Terminal 3 hvert 10. minut. Der er ikke parkeringsmulighed på Kystvejen, idet parkeringsanlæggene P15/17 forventes fuldt bookede.

Lufthansa forbeholder sig mulighed for at aflyse arrangementet med kort varsel, hvis flyet skal benyttes i selskabets ordinære trafik.