18.09.2017

Qatar Airways styrker sin kapacitet ud af Københavns Lufthavn

Under et halvt år efter at Qatar Airways kom til Københavns Lufthavn, indsætter selskabet nu øget kapacitet på ruten mellem Københavns Lufthavn og et af Mellemøstens hovedhub Doha.  

Siden 30. marts i år har Qatar Airways serviceret en direkte rute fra Københavns Lufthavn til selskabets hovedlufthavn i Doha. Selskabet har hidtil fløjet med flytypen Airbus 319-LR med 110 sæder, men allerede fra vintersæsonens start den 31. oktober forbedrer selskabet sit produkt og mere end fordobler sin kapacitet på ruten.

Det sker med indsættelsen af de markant større flytyper A330-200 og A330-300 med hhv. 260 sæder og 305 sæder. Dermed tilbyder selskabet de rejsende et markant større udbud.

Stor vækst i den interkontinentale trafik
Kapacitetsforøgelsen mellem København og Doha er endnu et resultat af den øgede efterspørgsel efter interkontinentale ruter ud af Københavns Lufthavn. Alene i år har flere interkontinentale ruter fået ekstra kapacitet, og Københavns Lufthavn har tiltrukket tre nye interkontinentale ruter ud over ruten til Doha: JFK, Toronto og Cairo.  

”Qatar Airways har haft en forrygende succes på ruten mellem København og Doha. Selskabet har forstået at udnytte det store markedspotentiale og de fremtidige vækstmuligheder i Københavns Lufthavn, hvilket har resulteret i en så massiv kapacitetsforøgelse allerede efter et halvt år. Det giver de skandinaviske rejsende endnu flere muligheder for at nå de mellemøstlige og asiatiske destinationer,” siger salgsdirektør i Københavns Lufthavne, Carsten Nørland.”

Yderligere kapacitetsstyrkelse på vej
Fra februar styrker Qatar Airways endvidere sin kapacitet gennem en forøgelse af de ugentlige antal afgange fra de nuværende fire til seks.

Se mere på qatarairways.com