18.09.2017

Ny førende elektronikforhandler i Københavns Lufthavn

Er du interesseret i den nyeste laptop eller det smalleste kamera på markedet, så er Københavns Lufthavn fremover et godt sted at handle. Dixons Travel tilbyder de førende mærker i markedet til konkurrencedygtige priser.  

I slutningen af august åbner to nye Dixons Travel-enheder i Københavns Lufthavn, og en tredje følger senere på året. Dixons Travel er den første af sin slags i Danmark, er førende inden for elektronik til konkurrencedygtige priser og har et højt serviceniveau. Dixons Travel stræber efter at lancere nye produkter i lufthavnen omkring 2-3 uger før andre salgssteder i Danmark. 

”Med det nye Dixons Travel-brand bliver Københavns Lufthavn førende inden for elektronik til konkurrencedygtige priser. Åbningen af Dixons Travel tilfører Københavns Lufthavn et bredt sortiment af elektronik. Det er et vigtigt led i vores strategi om at tilbyde attraktive brands til passagererne,” siger Carsten Nørland, salgsdirektør i Københavns Lufthavn.

“Vi glæder os meget over at kunne åbne tre forretninger i Københavns Lufthavn. Snart vil passagererne kunne få den nyeste teknologi til lavere priser end på storbyernes hovedstrøg og samtidig få professionel rådgivning fra vores salgspersonale,” siger Dixons Travel Retail Director, Carl Cowling.

Konkurrencedygtige priser
Priserne på hardware-produkter vil ligge under priserne på lignende produkter som forhandles hos andre danske elektronikforhandlere.

Dixons Travel foretager løbende pristjek i forhold til det lokale marked for at kunne bevare deres position som markedsførende inden for prissætning. Dixons Travel forretningerne ligger placeret i Terminal 2 og 3 og forventes at åbne i slutningen af august måned. Desuden åbner Dixons Travel en Add+ store, som forhandler elektronisk tilbehør som covers, opladere, høretelefoner osv. Denne enhed åbner i løbet af efteråret.

Om Dixons Travel
DSG international er en af Europas førende specialister inden for elektronikforhandlere. Dixons Travel er en del af DSGi koncernen, som blandt andet ejer PC World, PC City, Elgiganten og Pixmania.com. I alt har DSGi koncernen mere end 1300 butikker i 12 lande.

Dixons Travel er den førende forhandler af elektronik i lufthavne og driver 32 enheder i lufthavne som Heathrow, Dublin, Gatwick, Stansted, Luton, Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Birmingham og Newcastle samt fem enheder i Rom.