Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Københavns Lufthavn gratis på din iPhone

Københavns Lufthavne har netop lanceret sin første iPhone applikation, der kan hentes gratis. Det sker som led i en større mobil-strategi, der skal opfylde passagerernes behov for information ”on the move”. 

Information om afgange og ankomster samt oversigtskort over terminalerne. Det er nogle af de rejseinformationer, du fremover vil kunne finde i den nye CPH iPhone app. Målet med den nye platform er at give passagererne en mere stressfri rejse. 

”Vi vil gerne møde vores passagerer, der hvor de færdes, og iPhonen er blevet en af de mest anvendte mobile teknologiske platforme. Vi ved samtidig, at mange af vores passagerer søger information, både når de er hjemme, når de er på vej til lufthavnen, og når de er herude. Med den nye iPhone app kan man altid orientere sig – uanset hvor man opholder sig,” siger Iben Eiby-Johannesen, Brand Equity Director, Københavns Lufthavne.

I dialog med passagererne
Applikationen kan downloades gratis fra Apples App Store, enten via iTunes eller direkte på din iPhone. Applikationen bærer navnet "CPH Airport". Du kan blandt andet checke flytider, få beskeder om flyafgange – og ankomster, se oversigt over butikker, spisesteder og gå-afstande, booke og betale din parkering samt tilmelde dig CPH’s nyhedsbrev. Som noget nyt kan passagererne desuden kommentere butikkerne og spisestederne og give dem karakterer med stjerner.

”Den nye app giver os en ny, innovativ platform at komme i dialog med passagererne på. Vi er interesseret i at få at vide, hvad passagererne mener om os, så vi i samarbejde med forpagterne i shoppingcentret kan forbedre produkterne, hvis der er behov for det,” siger Iben Eiby-Johannesen.

Fokus på mobile udviklingsmuligheder 
”Vi har valgt at fokusere på en app bygget specielt til iPhone denne gang. Men vi vil ikke udelukke, at det bliver til fx Android næste gang. Undersøgelser viser, at man får den bedste løsning ved at fokusere på én platform ad gangen frem for én løsning til to forskellige platforme,” forklarer Iben Eiby-Johannesen.

Københavns Lufthavn introducerede i januar 2010 m.cph.dk, der er en mobil mini-version af hjemmesiden. Sitet er skabt til bedre at kunne ses på små skærme som mobiltelefoner. 8000-10.000 brugere besøger ugentligt sitet. Det er lufthavnens håb og forventning, at endnu flere vil downloade den nye iPhone applikation.

CPH applikationen er udviklet i samarbejde med det danske softwarefirma Novasa.