Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

JOE & THE JUICE åbner café i Københavns Lufthavn

Den 18. juni åbner JOE & THE JUICE en cafe i Københavns Lufthavns shoppingcenter. Med friskpresset juice og frisklavede sandwich byder caféen lufthavnens rejsende inden for til laid back stemning og sunde råvarer. 

JOE & THE JUICE åbnede første café i 2002, og er i dag et af Danmarks mest succesfulde cafékoncepter med 15 caféer i bl.a. København, Odense, Århus og udenfor Danmark i Göteborg og London. Nu kan også de rejsende i Københavns Lufthavn få ny energi i godt selskab med lækre friskpressede juicer, dejlige lune sandwiches og kvalitetskaffe.

”Det passer godt ind i CPH’s rolle som Danmarks port mod verden, at vi viser de rejsende noget af det bedste af Danmark. JOE & THE JUICE er med sit danske, gennemprøvet koncept et flot eksempel herpå,” siger salgsdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavne A/S og fortsætter: ”Åbningen af netop en café som denne er helt i tråd med CPH’s strategi om løbende at tilpasse vores services til de forskellige passagerers ønsker og behov. Vores passagerundersøgelser fortæller os, at der både efterspørges mulighed for at handle eksklusivt og mere prisbilligt, ligesom der er stor efterspørgsel efter et sundere alternativ til de eksisterende caféer. JOE & THE JUICE er med sine konkurrencedygtige priser og sunde udvalg af mad og drikke derfor et vigtigt bidrag til en god balance mellem butiks- og brandmixet i CPH, og er en café, vi forventer, vil blive vel modtaget herude.”

Også stifter og indehaver af JOE & THE JUICE, Kaspar Basse, ser en klar logik i at åbne en café i netop CPH. Som tidligere eliteidrætsudøver er han vant til at fokusere meget på ernæring: ”Der kommer en lang række mennesker igennem CPH hver dag som er på farten ofte, og derfor kan have svært ved at finde sund og næringsholdig kost. Desuden bliver flyvende passagerer helt konkret udsat for høje tryk i luften, hvilket forstyrrer væskebalance mv. Juice linjen i JOE vil vise sig som et fantastisk værktøj til at holde energiniveauet og udligne væskebalance mv. for de rejsende.”

Batteriopladning i glad atmosfære
Med åbningen af JOE & THE JUICE i Københavns Lufthavn tilbydes de rejsende batteriopladning i glad, dynamisk atmosfære, hvilket i følger Kaspar Basse passer perfekt med netop CPH:

”Vi har i lang tid været interesserede i at være til stede i lufthavnen. Vores meget dynamiske miljø, som måske endda til tider kan opfattes som en ’legeplads’, passer fantastisk godt til den atmosfære og dynamik, der eksisterer i CPH, hvor mange har travlt, personalet løber på løbehjul, kører rundt i små biler osv.”, forklarer han.

Joe’s juice er kendt for at være udviklet på et grundlæggende kendskab til vitaminer og mineraler i frugt og grønt samt viden om sammensætning af de bedste smagskombinationer.  På lignende vis bliver JOE’s sandwich alle lavet af velovervejede råvarer, helt fra bunden – og først, når kunden bestiller. Endelig er de to varianter af kvalitetskaffe, 'Wild Berries' og 'JOE's Spro', lavet af kaffebønner ristet hos tidligere verdensmestre i kaffebrygning og -smagning. Denne tilgang til ’fast-food’ er som Kaspar Basse formulerer det, ”diametralt modsat andre ’fast-food’ koncepter”. For som han siger: ”Vores ambition om at kombinere den hastige levering med et optimalt kvalitetsniveau er meget unik for JOE & THE JUICE.”