18.09.2017

Flere direkte forbindelser til Tyrkiet

Anadolujet, der er et lavprisselskab ejet af Turkish Airlines, er nu kommet til Københavns Lufthavn. Med åbningen af to direkte ruter til Ankara og Istanbul forbedrer selskabet tilgængeligheden til Tyrkiet – og det med høj service i fokus og til meget konkurrencedygtige priser. 

Anadolujet har netop åbnet to direkte ruter til Tyrkiet. Den ene en helårig rute med fire ugentlige afgange til Ankara, der tidligere kun er blevet serviceret i sommer-månederne, og den anden også helårige til Istanbul med tre ugentlige afgange.
 
”Med åbningen af Anadolujets to nye ruter kan vi tilbyde de rejsende langt flere muligheder for at komme til Tyrkiet, og med selskabets medlemskab af Star Alliance, er tilgængeligheden til også øvrige Tyrkiet styrket. Det er en forbedring af ruteudbuddet, som både herboende tyrkere, turister og erhvervsrejsende vil få stor glæde af,” siger ruteudviklingschef, Ole Wieth Christensen, Københavns Lufthavne.

Anadolujet kan i kraft af sit Star Alliance medlemskab tilbyde bl.a. bonus og konkurrencedygtige transferpriser til videre ud i Tyrkiet. Ligeledes adskiller Anadolujet sig fra mange lavprisselskaber ved at tilbyde sine rejsende 30 kg. gratis bagage og gratis mad og drikke på flyet.

I Istanbul benytter selskabet, modsat de eksisterende ruter til Istanbul, den mindre lufthavn Sabiha Gokcen Airport, hvilket kan være en stor fordel for turister som forretningsrejsende, der har endelig destination i denne del af byen, og hermed kan spare megen tid på videre transport.

Med afgang fra København kl. ca. 2.40 ankommer flyene i Ankara og Istanbul ved 7-tiden om morgenen, hvilket giver god mulighed for transfer videre ud i Tyrkiet. Returrejserne har afgang fra Ankara og Istanbul kort før midnat og har ankomst i Københavns Lufthavn ved 2-tiden om natten.

De fire ugentlige afgange til Ankara bliver onsdag, torsdag, lørdag og søndag med returrejse tirsdag, onsdag, fredag og lørdag. Til Istandbul bliver der afgang mandag, tirsdag og fredag og returrejse mandag, torsdag og søndag.

Ruterne betjenes af flytypen 737-800 med 189 sæder.