18.09.2017

easyJet åbner rute fra København til Paris

Det britiske lavprisselskab easyJet tilbyder danskerne den første lavprisrute fra København til Paris Charles de Gaulle-lufthavnen (Paris CDG). Ruten er easyJets syvende destination fra København, og åbningen understreger selskabets engagement i Danmark. 

De danske passagerer får fra i dag mulighed for at booke flyrejser direkte fra København til Paris CDG med easyJet. Første afgang med den nye rute er 10. september 2010.

”Vi er glade for nu at kunne tilbyde passagererne en daglig lavprisforbindelse mellem København og Paris CDG, hvor kun de gamle, nationale flyselskaber SAS og Air France flyver direkte i dag. Paris er en yderst vigtig destination for både danske turister med hang til storbyferier og forretningsrejsende, der kan spare store beløb på at rejse med easyJet,” siger Thomas Haagensen, easyJets Regional General Manager i Nordeuropa og fortsætter:

”Vi forventer også, at mange franske turister vil benytte den nye rute til at besøge den danske hovedstad.”

Stor vækst i Danmark
”Vi har gennem de seneste år arbejdet ihærdigt på at få easyJet til at vokse her i CPH, så ruten til Paris er en velkommen udvidelse af selskabets rutenet ud af København,” siger Ole Wieth Christensen, ruteudviklingschef i Københavns Lufthavn om ruten til Paris, der er easyJets tredje nye rute ud af København inden for det seneste år.

easyJet åbnede sin første rute mellem København og London Stansted i 1998, og i dag tilbyder easyJet de danske passagerer i alt syv ruter fra København. Alene i 2009 fik passagererne tre nye ruter til og fra København med easyJet.

Fra København kan passagererne flyve til Paris CDG mandag til fredag og søndag med afgang kl. 16.05, mens der lørdag er afgang kl. 18.25. På hjemvejen fra Paris er der afgang kl. 13.50 mandag til fredag og søndag. Lørdag er der er afgang kl. 16.10 fra Paris. Turen tager to timer.