18.09.2017

EasyJet åbner direkte rute til Basel

Fra den 1. november 2010 tilbyder easyJet en direkte flyforbindelse fra København til den schweiziske kulturhovedstad Basel. Derved binder easyJet to stærke forrretningsregioner sammen.  

Danske skiturister og vinkendere kan se frem til den 1. november, når easyJet åbner en direkte lavprisrute til Basel-Mulhouse-Freiburg.

”Med ruten mellem København og Basel giver vi passagererne en helt ny direkte forbindelse, som ingen andre flyselskaber tilbyder i dag. Og så er det endda en lavprisrute, hvilket passagerne i stigende grad efterspørger,” siger Thomas Haagensen, easyJets Regional General Manager i Nordeuropa.

Binder to medicinale regioner sammen
”easyJets nye rute beviser, at der er et attraktivt marked i København. Ruten, som især forretningsrejsende har efterspurgt, binder to medicinale regioner sammen. Desuden er ruten en styrkelse af den danske turisme, idet mange schweizere vil være interesseret i at tage på weekendophold i Danmark,” siger Ole Wieth Christensen, ruteudviklingschef i Københavns Lufthavn om ruten til Basel.

Basel ligger ved Rhinen, og har en helt særlig stemning, og består af både en schweizisk, fransk og tysk del. Byen fortjener sit ry som Schweiz’ kulturhovedstad på grund af byens ca. 40 museer og Schweiz’ ældste universitet, der blev indviet i 1460. Desuden er Basel centrum for en række store farmaceutiske og kemiske virksomheder.

easyJets flyver til Basel fire gange ugentligt, nemlig mandag, onsdag, fredag og søndag.