Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Vicedirektør Peter Rasmussen går på pension

En epoke er slut den 1. juli, når Københavns Lufthavnes (CPH) vicedirektør Peter Rasmussen trækker sig tilbage. Peter Rasmussen har siden 1986 været involveret i den overordnede udvikling af lufthavnen. I en periode frem til november 2011, hvor Peter Rasmussen fylder 62, får CPH via en senioraftale fortsat glæde af hans store erfaring. 

Peter Rasmussen har som vicedirektør ansvaret for miljø, kvalitet, koncernjura og corporate governance. Han har været tæt involveret i CPH’s udvikling fra statseje, over aktieselskabsdannelsen i 1990, de store udbygningsprojekter og frem til i dag, hvor CPH som Skandinaviens vigtigste trafikknudepunkt konkurrerer med Europas øvrige hovedlufthavne. Fra den 1. juli placeres miljø- og kvalitetsopgaverne under driftsdirektør Michael Løve, og de øvrige opgaver under finansdirektør Per Madsen.

”Det har været en fantastisk rejse med lufthavnen gennem tre årtier.  Og det er jo eksempelvis lidt overvældende at kunne konstatere, at jeg har deltaget i samtlige 151 bestyrelsesmøder, som Københavns Lufthavne A/S til dato har afholdt.  Jeg er taknemmelig for de mange udfordringer og oplevelser, der har været på vejen, og jeg ser frem til at jeg som seniorkonsulent får mulighed for at give mit besyv med endnu halvandet år frem”, siger Peter Rasmussen.

”Siden jeg og den øvrige nye ledelse kom til for små tre år siden, har Peter Rasmussen været en uvurderlig og tæt sparringspartner, ikke mindst i udviklingen af vores nye strategi, hvor vi med passagererne i fokus udvikler de rigtige tilbud til både netværks- og lavprisselskaber. Jeg vil sige tak til Peter for hans kompetente og mangeårige indsats, og for at han i en periode endnu stiller sig til rådighed med gode og afbalancerede råd”, siger Københavns Lufthavnes administrerende direktør Brian Petersen.