18.09.2017

To nye europæiske ruter ud af CPH

Air France åbner med overgangen til sommerprogrammet en ny rute til Lyon i Frankrig, og Montenegro Airlines begynder fra 1. maj at flyve fra CPH til Montenegros regeringsby Podgorica. 

Air France åbner mandag d. 29. marts i en rute fra CPH til Frankrigs tredjestørste by Lyon. Det franske flyselskab, der er det 7. største selskab i Københavns Lufthavn, har dermed direkte forbindelse fra København til Paris, Strassbourg og Lyon.

”Lyon har en god geografisk placering, der er en del industri i området, og der er et godt grundlag for en rute året rundt med bl.a. ski om vinteren og en god city break mulighed om sommeren. Men det er dog først og fremmest en business rute, som vi forventer os meget af,” siger salgsdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavn.

Ruten til Lyon får én daglig afgang hver vej, og Air France sætter en maskine af typen CRJ200 med plads til 50 passagerer ind på ruten.

Ny rute til Montenegro
1. maj vender Montenegro Airlines, der tidligere har fløjet fra CPH til Tivat, tilbage til Københavns Lufthavn – denne gang med en rute til Montenegros regeringsby Podgorica. I første omgang bliver der tale om to ugentlige afgange, tirsdag og lørdag. Fra 1. juli bliver der tale om tre ugentlige afgange; tirsdag, torsdag og lørdag.

Montenegro Airlines sætter en Fokker 100 med plads til 106 passagerer ind på ruten til Podgorica.