Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Fortsat passagervækst i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn havde 10,4 procent flere rejsende i februar i forhold til sidste år. Transfertrafikken vokser igen, og indenrigstrafikken fortsætter sin eksplosive vækst som følge af den øgede konkurrence.  

I alt 1.443.453 passagerer gik igennem Københavns Lufthavn i februar, hvilket er 10,4 procent flere end samme måned i fjor. Den samlede vækst i årets første to måneder har været på 8,0 procent.

”I februar var der vækst over hele linjen, og specielt indenrigstrafikken fortsætter sin himmelflugt med 30,3 procent flere passagerer. Det er også værd at hæfte sig ved, at transfertrafikken igen viser positive tegn med en vækst på 5,5 procent, hvilket er med til at styrke vores position som et vigtigt nordeuropæisk trafikknudepunkt,” siger Carsten Nørland, salgsdirektør, Københavns Lufthavne.

Væksten i antallet af indenrigspassagerer skyldes den intensiverede konkurrence på ruterne til Aalborg, Karup og Bornholm, og det betyder, at indenrigstrafikken i februar udgjorde over 12 procent af den samlede trafik i Københavns Lufthavn. Også udenrigstrafikken havde vækst i februar med 8,0 procent flere passagerer end samme måned i fjor.

Det er fjerde måned i træk, at Københavns Lufthavn har vækst i antallet af passagerer.