18.09.2017

CPH dækkes af kys

Københavns Lufthavn går i Valentine-stemning i de kommende tre uger, når lufthavnen bogstaveligt talt dækkes af røde kys. Tanken er at minde de rejsende om at huske at købe en gave til dem, de holder af. 

Der vil være røde kys stort set overalt i Københavns Lufthavn i de kommende tre uger. Lufthavnen markerer, at Valentines dag er lige om hjørnet – nærmere bestemt den 14. februar – og butikkerne i lufthavnen bugner af romantiske tilbud til de rejsende.

”Rigtig mange af vores rejsende er på vej ud eller hjem til dem, de holder af, og derfor er det naturligt, at vi minder dem om at huske at købe en gave til dem, når nu Valentines står for døren,”  siger markedsdirektør Janne Moltke-Leth om Københavns Lufthavns Valentine-kampagne, der kører fra 1. februar og tre uger frem.

Vind hotelophold for to
Udover at have pyntet op til Valentines, har Københavns Lufthavn også udarbejdet en folder med inspiration til gaveideer i tre forskellige kategorier; gaveideer til ham, til den yngre kvinde og til den modne kvinde. Folderen indeholder også en passagerkonkurrence, hvor man kan vinde et hotelophold for to personer på Hilton Copenhagen Airport.

”Med hundredvis af røde kys overalt i lufthavnen kan man næsten ikke undgå at komme i romantisk stemning, og på den måde bliver både rejsen og ankomsten hos den, man holder af, forsødet lidt,” siger Janne Moltke-Leth.

Også for de glemsomme
De røde kys – og de gode tilbud – bliver ved til en uge efter Valentines. På den måde kan man både nå at vise sit romantiske sind, selv om man er bortrejst på selve dagen, og de glemsomme kan nå at få reddet romantikken i hjemmet.