Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Hilton vinder to prestigefyldte priser

Bedste Hotel i Danmark 2010 og Denmark’s Leading Business Hotel 2010. Hilton Copenhagen Airport har på en og samme uge vundet hele to prestigefyldte priser; en lokal og en international.  

Fredag den 1. oktober 2010 blev World Travel Awards - rejsebranchens internationale svar på filmbranchens Oscar uddeling – afsløret ved et eksklusivt arrangement i Antalya,Tyrkiet. Her blev Hilton Copenhagen Airport kåret til ”Denmark’s Leading Business Hotel 2010”. I alt 183.000 rejseagenter og fagfolk deltog i udvælgelsen af vinderne af den velanskrevne branchepris.

Torsdag d. 7. oktober 2010 blev det årlige og ansete arrangement i rejsebranchen "Danish Travel Awards" afholdt i København. Hilton Copenhagen Airport vandt her for ottende gang totalt set og for 4. år i træk i kategorien: ”Bedste Hotel i Danmark 2010 (HT området)”. 1.800 bureauansatte samt 2.600 forbrugere har afgivet deres stemmer til ”Danish Travel Awards”.

Administrerende direktør på Hilton Copenhagen Airport, Claus Steiner modtog priserne og takkede medarbejderne, arrangørerne samt dem, der afgav deres stemmer. Claus Steiner siger om de to priser: ”Det er en stor ære og en særlig anerkendelse fra vores branche-kollegaer at modtage to så prestigefyldte priser på en og samme uge, og det er en glæde at se, at hotellets stærke fokus kvalitet og kontinuerlige indsats med at tilbyde en personlig service bærer frugt og værdsættes af vores partnere, kollegaer og gæster. Vi er meget stolte, og jeg glæder mig til at fejre resultatet med teamet, som hver dag går den ekstra mil for at sikre dette. Disse priser forpligter og motiverer os alle til at fortsætte det vi allerede arbejder hårdt på nemlig at overgå gæsternes forventninger hver dag” slutter Claus Steiner.

Hilton Copenhagen Airport fik også tidligere i år en europæisk pris som ”Best Business Hotel in Denmark 2010” – kåret af læserne af rejsemagasinet ”Business Destinations”.