Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

50.000 har downloadet CPH’s iPhone app

I løbet af blot tre måneder er Københavns Lufthavns iPhone app blevet downloadet 50.000 gange. App’en findes foreløbig i tre sprogversioner og flere kommer til. Også en Android version er på vej. 

Hele 50.000 downloads af Københavns Lufthavns iPhone app på blot tre måneder overgår forventningerne. Nu er både en tysk og en norsk version på vej til at supplere de allerede eksisterende tre versioner på dansk, svensk og engelsk, og dermed har CPH forventninger til, at iPhone app’en fortsat vil være populær i den kommende tid.

Samtidig har Københavns Lufthavn en Android version under udvikling, så brugere med f.eks. HTC, SonyEricsson og LG smartphones også kan få adgang til at tjekke flyafgange og -ankomster, få oversigt over butikker, spisesteder og gå-afstande, og booke og betale for parkeringen.