18.09.2017

Ny lavprisrute med Germanwings til Köln

Lavprisselskabet Germanwings etablerer sig i Københavns Lufthavn og starter ny rute til Köln. Fra Köln tilbyder selskabet videre forbindelse til en række destinationer.  

Københavns Lufthavn kan til foråret byde velkommen til et nyt lavprisselskab, når Germanwings fra 28. marts 2010 begynder at flyve seks gange ugentligt mellem København og Köln. Selskabet flyver på ruten med en Airbus A319 med plads til 150 passagerer.

Fra Köln er der videre forbindelse med Germanwings til en lang række destinationer – heriblandt Palma de Mallorca, Ibiza, Wien, Salzburg, Zürich, Split, Zagreb og Istanbul. På selskabet website – www.germanwings.com – kan der bookes billet til hele turen, og i Københavns Lufthavn checkes bagagen ind til slutdestinationen.

Germanwings flyver til over 70 destinationer
Germanwings er et af Nordeuropas førende lavprisselskaber og flyver til flere end 70 destinationer fra sine fem tyske baser, hvoraf Köln er den største. Selskabet har eksisteret siden 2002 og opererer en ung flåde af 27 Airbus A319 jetfly. Omkring 42 procent af selskabets passagerer er forretningsrejsende.

”Med den nye Germanwings-rute til Köln får vi ikke alene en ny og vigtig forbindelse til vores store naboland mod syd til glæde for både forretnings- og fritidsrejsende. Selskabets etablering i København understreger samtidig vores status som Skandinaviens største lufthavn – også på lavprisområdet,” siger Carsten Nørland, aviationdirektør i Københavns Lufthavn.

Når Germanwings begynder at flyve til København til foråret, vil alle nordeuropæiske lavprisselskaber, som benytter hovedlufthavne, således være repræsenteret i Københavns Lufthavn.

Forbindelse alle dage undtagen lørdag
På ruten til Köln bliver der afgang fra København alle dage undtagen lørdag. Mandag og tirsdag kl. 08.35, onsdag, torsdag og fredag kl. 17.10 og søndag kl. 16.40. Flyvetiden er en time og 20 minutter.

Fra Köln flyves der mandag og tirsdag kl. 06.45, onsdag, torsdag og fredag kl. 15.20 og søndag kl. 14.50.