Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Find billige rejser på cph.dk

Københavns Lufthavn indleder samarbejde med den danske rejsesøgemaskine momondo.com. Den internationalt roste rejsesøgemaskine bliver integreret på lufthavnens hjemmeside, hvilket skal være med til at gøre cph.dk til danskernes foretrukne rejseportal på nettet.  

Københavns Lufthavns hjemmeside har mange tusinde, daglige besøgende, der enten skal finde ud af, hvornår flyet fra Chicago lander, tjekke reglerne for håndbagage eller bestille tax-free varer inden afrejse.

Nu udvider CPH tilbuddene til de rejselystne og integrerer den internationalt anerkendte rejsesøgemaskine momondo.com direkte på forsiden af cph.dk. Aftalen med Momondo vil give folk mulighed for at finde billige flybilletter, hotel eller billeje overalt i verden.

”Hovedparten af de, der gæster cph.dk, er i forvejen rejselystne i en eller anden grad. Derfor er det oplagt at tilbyde kunderne muligheden for at finde billige flybilletter, hoteller og udlejningsbiler. Ved at samle relevante rejseoplysninger og billige billetter på én side, tager vi et skridt i retning af at blive en af danskernes foretrukne rejseportaler,” siger Københavns Lufthavnes kommunikationsdirektør, Henrik Peter Jørgensen, om samarbejdet med momondo.com, der har opnået international ros for sin funktionalitet hos amerikanske tv-stationer som CNN og CBS.

Store muligheder
Hos momondo.com ser adm. direktør Thorvald Stigsen også store muligheder: ”Et samarbejde med Københavns Lufthavne har altid stået højt på vores ønskeliste. Vi er stolte af, at Momondos søgeteknologi nu bliver en integreret del af Skandinaviens trafikknudepunkt. På den måde kan de mange tusinde rejsende direkte få et overblik over de bedste rejser på nettet, når de alligevel er inde på www.cph.dk,” siger Thorvald Stigsen.

Samarbejdet mellem Københavns Lufthavn og http://www.momondo.com/ går i luften fra onsdag den 17. juni, så man på lufthavnens hjemmeside kan søge og finde de bedste priser på blandt andet fly, hotel og leje af bil.