18.09.2017

easyJet åbner København-Manchester

easyJet åbner til efteråret en ny rute fra København til Manchester. Dermed har easyJet mere end fordoblet antallet af ruter ud af København på ét år. Ruten til Manchester får seks ugentlige afgange. 

Åbningen af København-Manchester betyder, at easyJet nu har i alt fem ruter ud af København. Siden sidste sommer har easyJet udvidet rutenettet fra Danmark med ruter til Milano og London Gatwick ud over de eksisterende afgange til Berlin og London Stansted. Til november bliver ruten til Berlin endvidere udvidet med en ekstra daglig afgang.

Til gavn for passagererne
”easyJet har øget sin tilstedeværelse i Københavns Lufthavn markant gennem det seneste år og har dermed skærpet konkurrencen på en række ruter. Det er til gavn for passagererne, og det er vi naturligvis glade for,” siger Carsten Nørland, Aviationdirektør, Københavns Lufthavn.

”I disse tider, hvor vi ser mange nedskæringer og lukninger af ruter, er det selvfølgelig en ekstra stor fornøjelse endnu en gang at kunne annoncere nye ruter. Vi tror, at Manchester bliver en succesfuld rute, der vil kunne tiltrække både forretningsrejsende og turister. Især vores andel af forretningspassagerer er generelt støt stigende, og den tendens vil ikke mindst blive understøttet af den nye rute,” siger Thomas Haagensen, Regional Market Manager i easyJet.

Læs mere på easyJet.com.