Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Michael Løve ny driftsdirektør i Københavns Lufthavne A/S

Den 22. juni starter Michael Løve som ny driftsdirektør i Københavns Lufthavne A/S (CPH). Han afløser Henrik Peter Jørgensen, der overgår til stillingen som kommunikationsdirektør i CPH.  

Den 35-årige Michael Løve kommer fra en stilling som logistikdirektør i Coop Danmark, der driver butikskæderne Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta og Irma. Han er uddannet civilingeniør, og han har i Coop Danmark haft ansvaret for supply chain fra leverandør til butikshylde og ca. 1800 medarbejdere.

Som driftsdirektør i CPH får Michael Løve blandt andet ansvaret for security, bagage, trafikafvikling, passagerprocesser og Roskilde Lufthavn.