Leg dig til en god start på rejsen

En god lufthavn er børnevenlig og tilbyder mange aktiviteter for børn og teenagere ifølge lufthavnens passagertilfredsheds-undersøgelser. Udover de 15 små legeområder placeret rundt om i lufthavnen og det store legeområde i Terminal 2 har Københavns Lufthavn nu også etableret et legeområde i indenrigsterminalen med spillemuligheder, Disney Channel og afslapning.  

05.05.2009

Skal du rejse med familien, er det god afslapning for både børnene og de voksne at bruge ventetiden inden afrejse med underholdning i et af lufthavnens legeområder. Nu er der også etableret et hyggeligt og dekorativt legeområde i Terminal 1, så Københavns Lufthavn nu tilbyder i alt 17 legearealer.

I Terminal 1 kan de yngre søskende fordrive tiden med Disney Channel. Alt imens de større børn kan fordybe sig i X-Box, eller de kan sidde og lytte til deres medbragte MP3 afspiller, læse eller bare tage sig et hvil i de bløde Fat Boy puder.

Ifølge Susanne Frank, passagerchef i Københavns Lufthavne A/S, stræber Københavns Lufthavn efter at etablere netop de faciliteter som efterspørges af passagererne.

”I vores passagerundersøgelse kan vi se, at passagererne vægter familieområderne højt, og derfor er det vigtigt for os, at legeområderne er tilgængelige, tidssvarende og inspirerende. På den måde giver vi både børnene og de voksne en god og afslappende start på rejsen med,” siger hun.