18.09.2017

To nye spisesteder i Københavns Lufthavn

I slutningen af maj slår Select Service Partner (SSP) og Københavns Lufthavn dørene op for to nye spisesteder. Fælles for de to spisesteder er, at de tilbyder hurtig og enkel mad inspireret af henholdsvis det italienske og asiatiske køkken.  

”Mange af vores passagerer har travlt og ønsker et varmt, hurtigt og sundt måltid mad. Med de to nye koncepter YamYamToGo og Prego udvider og fornyer vi udvalget af spisesteder i lufthavnen, så passagererne nu kan vælge enten at spise hurtigt og nemt, eller de kan nyde et mere raffineret måltid mad i en af vores restauranter,” siger Janne Moltke-Leth, direktør for de kommercielle aktiviteter i Københavns Lufthavne A/S.

Bred vifte af asiatiske retter
YamYamToGo er et take-away spisested, der tilbyder friske retter fra Østen. Under tilberedningen bruges ikke friturestegning, hvilket betyder, at maden smager bedre og samtidig er sundere. Hos YamYamToGo kan gæsterne vælge fra en bred vifte af asiatiske hovedretter, som ledsages af enten ris eller nudler.

”Det er en stor fornøjelse for os at åbne et nyt, spændende koncept i Københavns Lufthavn, der adskiller sig væsentligt fra det eksisterende udvalg. YamYamToGo henvender sig hovedsagelig til de passagerer, der har travlt, men sætter pris på et varmt måltid, folk der søger et sundere alternativ til almindelig fast food eller folk, der kender asiatisk mad og derfor sætter pris på madens autenticitet,” siger Michael Grann, administrerende direktør, SSP Danmark.

Den første YamYamToGo i Danmark blev etableret på Hovedbanegården i december måned 2008.

Kombiner som du vil...
Den anden enhed, Prego, er italiensk inspireret med traditionelle retter som pasta, bruschetta og pizza bagt i en rigtig stenovn. Prego bygger på et ”bland selv-koncept” – det betyder, at gæsterne selv sammensætter måltidet ud fra deres egne smagsløg. Det gælder eksempelvis i valg af pasta og sauce, hvor der er flere forskellige kombinationsmuligheder, som kokken tilbereder i løbet af 3-4 minutter. I bedste italiensk stil er der desuden en række antipasti-muligheder, side-orders og desserter at vælge imellem på menukortet.

”Det skal være en oplevelse at besøge Prego, indretningen er meget overskuelig, den er holdt i naturlige materialer, oliventræer og fliser, der indgår som en del af indretningen og skal lede tankerne mod Italien. Gæsterne vil kunne se kokkene arbejde, se alle de friske råvarer, der indgår i retterne, samtidig med at betjeningen er hurtig og effektiv. Udvalget vil være traditionel italiensk pasta, og hvis vi skal være tro mod en anden af Italiens nationalretter, så kan vi ikke komme uden om pizzaen samt et antipasti-udvalg af italienske delikatesser,” siger Michael Grann.

YamYamToGo og Prego åbner i slutningen af maj måned. Enhederne ligger i transitområdet i Terminal 3 og erstatter Ginos.